https://www.high-endrolex.com/48

Vestavná trouba Siemens iQ700 | Kuchyně IN

Pečicí a parní trouby Siemens iQ700

V dnešní době, kdy domácí vaření dosahuje vrcholů oblíbenosti, není nic důležitějšího než mít v kuchyni spolehlivý a pokrokový spotřebič. Siemens, jako jedna z předních značek v oblasti domácích spotřebičů, nám opět přináší nekompromisní inovace s jejich novou řadou vestavných spotřebičů. Pojďme se v následujících řádcích podívat na pečicí a parní trouby řady iQ700.

Moderní design do každé kuchyně

Zapomeňte na obvyklé trouby, které znáte doposud. S touto novou řadou zažijete cestu do světa moderní kuchyně, kde využití precizního pečení nebo parní technologie otevírá nové možnosti pro každého milovníka vaření. Spotřebiče jsou elegantní a lehce ovladatelné díky velkému přehlednému digitálnímu displeji. Nejen že si je do své kuchyně můžete pořídit samostatně, ale také kombinovaně, což jistě v budoucnu oceníte. Spotřebiče můžete umístit nad sebe, ale též vedle sebe. Obě varianty vypadají velmi stylově. Kromě designového vzhledu se vyznačují zmíněné trouby iQ700 plným seznamem inovativních funkcí.

Trouby Siemens vestavěné v dřevěné kuchyni

Rychlé pečení

Nová řada spotřebičů Siemens iQ700 se pyšní technologií varioSpeed, která připraví pokrm o polovinu času méně než je běžné. Kromě klasického pečení může pečicí trouba využívat systém mikrovlnného ohřevu. Toto integrované vlnění v pečicí troubě vás může zbavit dalšího spotřebiče navíc, a to mikrovlnné trouby. Její činnost je zastoupena v chytrém spotřebiči. Tuto funkci nemá parní trouba. Ta se naopak vyznačuje funkcemi pro kvalitní a zdravé vaření.

 Trouby Siemens vestavěné v bílé kuchyni

Chytré funkce

Trouby mají i spoustu dalších pokrokových vlastností. Díky coolStart již nemusíte troubu dopředu předehřívat. S technologií cookControl Plus zase vaše jídlo připravíte téměř bez práce. Pouze zvolíte, o jaké jídlo se jedná a jakou má hmotnost a vše ostatní zařídí vaše trouba za vás. S tím souvisí i čidlo vlhkosti, díky kterému spotřebič pozná, jestli je již pokrm hotový. Vyzdvihnout je potřeba také funkci pečení s párou a LED osvětlení, které je umístěno na boku trouby, tudíž pokrm je krásně viditelný v celé troubě. Velmi užitečná je též funkce samočistění, kdy se trouba nahřeje na vysokou teplotu, zbytky jídla se změní na popel a jednoduše se utřou.

 Trouby Siemens vestavěné v dřevěné kuchyni

Shrnutí

Na závěr této cesty do světa nové řady pečicích a parních trub Siemens iQ700 můžeme jen podtrhnout, že inovace v kuchyni mají své uplatnění. Siemens opět dokázal, že spojením precizního designu a špičkových technologií můžeme dosáhnout dosud nepředstavitelných kulinářských vrcholů.

Publikováno: 12. 2. 2024

https://www.high-endrolex.com/48

https://www.high-endrolex.com/48