https://www.high-endrolex.com/48

Jak vybavit chytrou domácnost?

Chytrá domácnost

Vybavte svou domácnost chytrými spotřebiči značky Siemens

Líbí se Vám představa ovládat celou vaši domácnost pomocí tabletu nebo chytrého telefonu? Co kdybyste mohli mít pod kontrolou celou vaši kuchyni a usnadnit si tak nakupování, mytí nádobí, nebo celý proces vaření? Připadá vám praní jako ztráta času? Šel by tento proces nějak usnadnit pomocí chytrých spotřebičů? A možná sníte o tom, že si kávu uvaříte rovnou z pohodlí postele, aniž byste museli vstávat? Možností by vás mohlo napadnout nespočet. Říkáte si, že v dnešní době už by toto nemusel být problém? Máte pravdu!

Pokud sníte o chytré domácnosti, neměli byste minout spotřebiče značky Siemens, které se při propojení s aplikací s názvem Home Connect stanou v plné míře ovladatelnými pomocí chytrých telefonů a tabletů. Stačí mít ve vaší domácnosti Wi-Fi připojení a stáhnout si tuto aplikaci do vašeho chytrého zařízení.

V čem přináší chytrá domácnost další výhody?

Další nezanedbatelnou výhodou je možnost ovládání odkudkoliv – ať už jste v kanceláři, nebo na cestách. Jelikož čas se v dnešní době stal tou nejcennější komoditou, je jeho úspora velmi důležitá. Díky chytré domácnosti můžete pomocí aplikace zapínat, vypínat, regulovat, načasovat či volit různé programy u vašich spotřebičů a díky tomu ušetřit čas, který můžete věnovat raději svým blízkým. Co kdybyste si třeba na výletě v ZOO zapnuli troubu, pračku, sušičku nebo třeba myčku, a ještě těsně před příjezdem do domu si nechali stisknutím jednoho tlačítka na telefonu připravit skvělou kávu? Dnes nic nemožného. Aplikace vám navíc dokáže poradit vhodné recepty, nebo navrhnout nejvhodnější a nejúspornější programy u vašich spotřebičů. Pokud preferujete hlasové ovládání, i to je samozřejmostí. Systém je kompatibilní s operačními systémy Android i iOS, takže se nemusíte obávat, že byste kvůli nastavení chytré domácnosti museli měnit vaše chytré zařízení.

Káva přímo z postele nebo před příjezdem domů

Máte rádi čerstvou voňavou kávu, a potěšilo by vás, kdyby ji pro vás někdo nachystal? Láká vás představa, že si během cesty domů ze zaměstnání přes aplikaci uvaříte kávu a při příchodu domů vás přivítá ve dveřích její vůně? Nebo co takhle raní probuzení s vůní kávy a k tomu jako bonus ušetřit dalších pár minut spánku? Chytrý kávovar Siemens vám to všechno rád umožní.

Nákupy s pohledem do chladničky

Regulace teploty na dálku a zjištění toho, co v chladničce chybí dle přiřazených míst k produktům, to už vás asi příliš nepřekvapí. Co může nadchnout milovníky inovativních novinek, je lednička s integrovanou kamerou, kdy se například z hypermarketu můžete podívat přes váš chytrý telefon přímo do chladničky, a zjistit co je potřeba koupit pro rodinu na večeři.

Novinek, které přinášejí vývojáři značek Bosch a Siemens je dlouhá řada. Pokud vás zajímá více inovativních technologických novinek, které by vám mohli usnadnit váš běžný život, určitě se podívejte na řadu chytrých spotřebičů a aplikaci Home Connect.

Publikováno: 21. 9. 2022

https://www.high-endrolex.com/48

https://www.high-endrolex.com/48